De drijvende kracht achter het Verandercentrum

Rachel HeppenhuisHet Verandercentrum is een samenwerking van meerdere bedrijven. Ik ben degene die deze bedrijven met elkaar verbindt.

Rachel kan als geen ander activeren en begeleiden. Je kan met recht spreken van iemand die met veel succes verandering nastreeft!

Energiek en gefocust

Met de Academie Mens en Arbeid als basis en meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen en begeleiden van mensen naar werk, ben ik sinds 2013 actief als zelfstandig op gebied van re-integratie, trainer en loopbaanadviseur actief. Dit werk doe ik met veel plezier.

Werkwijze

Op het moment dat een werknemer te horen krijgt dat hij of zij zijn werk niet meer kan doen (ziekte, ontslag of iets anders), dan moeten hij/zij het vertrouwde los laten en dit kost moeite. Om werknemers bij dit proces te ondersteunen en ze weer in hun eigen kracht te zetten is een belangrijke stap richting werk. Daarnaast wil ik graag ondersteunen en adviseren bij hoe vind je de baan en hoe word je zichtbaar op de arbeidsmarkt die constant in beweging is.

Persoonlijk profiel

Mijn kracht is om de mensen in beweging te krijgen en te werken naar een bepaald doel. Vaak krijg ik te horen dat ik op een eerlijke, maar vooral warme manier goed kan coachen. Ik heb veel geduld maar als het erop aan moet komen ben ik ook kritisch en eerlijk zijn. Door mijn spontaniteit en mijn creativiteit ben ik makkelijk te benaderen.

  1. Sociale activering, het begeleiden van mensen met beperkingen en handicaps in bedrijven bij het vinden van werk en het behouden van werk.
  2. Mensen die in beweging moeten komen omdat ze vastgeroest zitten in hun functie of omdat hun functie komt te vervallen.
  3. Coaching van het hogere kader en hoger opgeleiden bij zelfontwikkeling en reflectie.